Бібреччина неймовірна: запрошуємо у престур

271750923_249045694034184_88499605110356494_n

Бібреччина неймовірна: запрошуємо у престур

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У понеділок, 15 травня 2023 року, відбудеться престур у Бібрську громаду Львівської області. 

Бібрська громада – одна з учасниць у Львівській області проєкту “Адвокаційна підтримка внутрішньо переміщених жінок у західних областях України», у межах якого проводимо дослідження потреб жінок ВПО, місцевих мешканок вразливих категорій, а також напрацьовуємо план дій задля адвокації цих потреб на рівні різних органів влади. Проєкт реалізується у 16 громадах Львівської, Тернопільської, Рівненської та Хмельницької областей, а також у громадах Тернополя, Рівного та Хмельницького. 

Під час престуру продемонструємо як відбувається адвокація потреб жінок ВПО у Бібрській громаді, з якими викликами тут стикаються і як на ці виклики реагують; як вдалося інтегрувати внутрішньо переміщених осіб у життя громади – спільні толоки, театральні постановки, екскурсії тощо. Також відбудеться презентація туристичного путівника “Бібреччина. Неймовірно цікаво!”, де зібрана інформація про туристичні локації краю, опісля, під час екскурсії, відвідаємо низку місць (парк сучасної скульптури – Парк 3020, “Казкові поля”), а також подивимося як працює Волонтерська кухня Бібрської громади.

Програма: 

10 год – Народний дім м.Бібрка – презентація результатів дослідження потреб ВПО та місцевих мешканок у Бібрській громаді, проведеного у межах проєкту, спілкування з ВПО, представниками громади.

11 год – презентація туристичного путівника

12 год – візит на Волонтерську кухню

13 год – екскурсія

Спікери: 

Любов Максимович, голова Центру “Жіночі перспективи”

Оксана Довгаль, заступниця Бібрська міського голови

Марія Жінчин, координаторка проєкту  “Адвокаційна підтримка внутрішньо переміщених жінок у західних областях України» у Бібрській громаді

Наталія Павелко, директорка комунального закладу “Публічна бібліотека Бібрської міської ради”

Жінки ВПО, волонтерки

Тарас Гринчишин, менеджер Офісу гостинності в “Соколі”

Ореста Шнира, рестораторка, волонтерка

Юлія Зінько, керівниця парку “Казкові Поля” в с. Стрілки

Юлія Дейнека, власниця сімейного фермерського господарства “Галицька Сорока” с. Вілявче

Виїзд у Бібрську громаду в понеділок,15 травня 2023 року о 9 годині: м.Львів, проспект проспект Червоної Калини, 36 (паркінг торгового комплексу “Шувар”).

Реєстрація для участі за посиланням: https://bit.ly/3pxQERw

Проєкт «Адвокаційна підтримка внутрішньо переміщених жінок в західних областях України» впроваджується Центром «Жіночі перспективи» за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого і оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

WPHF надає термінове фінансування місцевим жіночим організаціям громадянського суспільства (ОГС) в Україні та Молдові. За технічної підтримки структури ООН Жінки WPHF фінансує жіночі організації та очолювані жінками ОГС для підтримки їх важливої на передовій діяльності, надання термінової гуманітарної допомоги жінкам-біженкам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також для захисту жінок та дівчат від сексуального та гендерного зумовленого насильства.

Написати нам
×